Account aanmaken in MKS online

Registreren

Kijk hieronder of uw ziekenhuis is aangesloten bij MKS onlineSelecteer de afdelingStaat het ziekenhuis niet in de lijst?

Dan maakt het ziekenhuis helaas nog geen gebruik van MKS online. Staat het ziekenhuis wel in de lijst maar de juiste afdeling of polikliniek niet? Dan kunt u helaas ook niet verder met de registratie.

Het is belangrijk dat het account wordt gekoppeld aan het juiste ziekenhuis én de afdeling waar uw kind bekend is. Alleen dan worden de juiste personen betrokken en zorgen we ervoor dat u niet voor niets uw gegevens invoert.

Vindt u het jammer dat u niet verder kunt met MKS online en wilt u dat uw ziekenhuis anoniem getipt wordt? Laat dit dan hieronder aan ons weten en we geven uw tip door aan het ziekenhuis.


Tip geven:


Account aanmaken in MKS online

Registreren

Vul hieronder de gegevens van de zorgvrager inOp welk adres staat het kind of de jongere ingeschreven bij de gemeente?


Huisnummer:

Account aanmaken in MKS online

Registreren

Informatie over de leeftijd


Uit de ingegeven geboortedatum blijkt dat het een jongere betreft van 16 jaar of ouder. Dit betekent volgens de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) dat het zelf zijn of haar eigen zorgproces mag beheren en dat het zelf eigenaar kan zijn van dit account.

De jongere mag dit natuurlijk aan zijn of haar ouders overlaten. Daarom vragen we hieronder wie de eigenaar wordt van het account in MKS online. Is dit de jongere zelf of wordt dit aan iemand anders overgelaten?

Let op: degene die eigenaar is van het account is ook degene die de gegevens over de zorgvrager en wensen en behoeften ten aanzien van zorg ingeeft.


Wie is de accounteigenaar?Met deze gegevens krijgt u bij het volgende bezoek weer toegang tot uw account


Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam, tevens ontvangt u hierop de notificaties. Controleer deze dus goed.
Hierop kunt u in de toekomst ook uw authenticatiecode ontvangen
Het wachtwoord moet minimaal uit 8 tekens bestaan. Een sterk wachtwoord bevat speciale tekens en een combinatie van letters en cijfers.